Dagens Köp..

Hade gått ner i pris så passade på att köpa ;) 129:-
Passade på att köpa när den hade gått ner i pris ;) 129:-

Låten..

http://www.youtube.com/watch?v=ymKLymvwD2U

30/1

Jahaaap så ere skola imorgon -.- Ska inte klaga, menar det finns ju människor som inte har chansen att gå i skolan, känns ju idiotiskt att klaga på sin vardag när man ser hur mycket vi egentligen har..

Ja, tänkte att de var dags för mitt andra inlägg, ska verkligen skriva ner allt som jag har på hjärtat/i hjärnan. Okej vi kan börja med att jag har ett skit jobbigt prov att plugga till nu i veckan, så veckans planering PLUGG!!
Juste måste bara berätta om en video som jag såg idag men Willow Smith alltså Will Smiths dotter, kan inte fatta att hon är NIO år gammal och resan är in signad på samma skivbolag som Rihanna.. Tycker bara det är tragiskt, hon är ju ett barn för f*n!!!!! Jag hoppas verkligen hon inte fortsätter, jag menar flickan är NIO, NIO år är alldeles för ungt för att börja sjunga som värsta nya super star, hoppas Will Smith är hård och lägger gränser, människor gör allt för fame nuförtiden, tragiskt.... Men men man vet aldrig kanske har jag helt fel och allt turn out okey, u never know...

Fick en fråga av en läsare idag: vad/vem värderar du högst?
Svar: För det första tack för frågan!!
Ja back to the question.. Vad/vem värderar jag högst?
Det är nämligen så att jag ÄLSKAR först och främst Gud. Varför? jo för att allt jag har fått är från Honom i första hand, är så tacksam, ja jag är troende kan berätta djupare om det i ett annat inlägg. Sedan kommer självklart min FAMILJ!!! har faktiskt ett beroende av dom, men min syster är min dagbok, helt ärligt snackar med henne om ALLT!(vet att hon kommer läsa detta och bli fett glag HAHAH!!!) ja jeg elsker dig!!
Sen så av VAD jag värderar högt är mina saker jag måste ha för att överleva, typ som mat, vatten, kläder etc. Är absolut ingen materialist!!
Ja det var ett svar lite kort :D hoppas jag svarade på din fråga. tack och hej för mig för idag, låter som en visa i min hjärna så var tvungen att skriva ner det, aja bye bye :D godnattens..

Presentation..

Välkommen till min blogg!!
Hej alla fina läsare..
Detta är min blogg och jag tänkte berätta lite för er om vad som kommer vara aktuellt i min blogg. För det första kommer jag vara annonym, vad är egentligen hela poängen med att skriva sitt namn, jag menar sara från blekinge kommer ändå aldrig veta vem jag är.. Vist kommer jag skriva MYCKET om mig själv men inga namn behöver nämnas och på så sätt blir det kanske mer spännande vad vet jag "/
Jag har aldrig tidigare bloggat, lr jo en gång men då blev det ungefär tre inlägg. Tröttnade faktiskt rätt snabbt men nu kände jag att det var dags igen..
Jo juste vad skulle bloggen handla om??
Aa kära fina läsare(var tvungen att lägga till den där, känns som om alla bloggare drar den första inlägget) jag kommer att skriva om nästan ALLT i min blogg, mina tankar, åsikter, dagar, och mycket mycket mer..
OM MIG!!
Kön: Kvinna
Ålder: runt 17-19 något kanske :S har varit lite borta dom senaste åren, men där någonstans :D
Gillar: Att sitta uppe på kvällarna, men hatar att lägga mig. Det skumma med mig är att jag verkligen älskar att sova men har ändå sååååå svårt att gå och lägga mig på nätterna..
Ogillar: Att komma sent, och trooooo mig är bäst på att göra det.. Vad är hela poängen med att lägga alarm på morgonen, jag menar jag har FEM alarm på varje morgon och lägger alarmen TVÅ timmar innan jag ska vakna ändå så är jag sen varenda gång, tragiskt...
Vill just nu: resa, helt klart.
Har aldrig: tyckt om glass, jag vet det låter så konstigt men helt ärlig så klarar jag nte av själva kylan i munnen. Problemet är inte att jag tycker det smakar dåligt utan grejen är att det börjar ila i mina tänder så fort jag lägger glassen i munnen, jag ångrar mig sekunden efter..
Just nu: vill jag äta -.- farligt så mkt som jag äter, speciellt på kvällarna. Måste lägga ner, helt ohälsosamt :O
Gammal: är min mormor men ändå så har hon så mycket energi, en människa som jag älskar!! Hon är ju den som uppfostrat världens bästa mamma!!!!!
Teknik: är så inte min grej -.-
Intressen: allt intresserar mig, vill pröva på allt i världen. Världen är mitt intresse, låter lite väll men såere ;)
Dator: bärbar.
Favorit: jag har många favoriter, men ingen tar min familj!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0